Libri

Magyarország prémium
bolthálózata és könyvkereskedője

Országos bolthálózat | Libri.hu online könyvesbolt 650 000 felhasználóval
Superbrands és Magyarbrands díj | Megújult arculat

Az 1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és folyamatos bővítésével a Libri 400 fő foglalkoztatásával, 44 üzletével, Libri.hu internetes áruházával, közel nyolcmilliárd forint éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált. A vállalat 2011-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

Az elmúlt évek számos elismerése igazolta a Libri piaci lépéseit: többször sikerült elnyernie a kiadók és a könyvszakma képviselőinek szavazatai alapján Az Év Könyvkereskedője címet, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját, illetve a független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri által odaítélt Superbrands és MagyarBrands címet.

Bookline

Az ország egyik legkedveltebb online könyváruháza,
több százezer könyv, zenei és filmes kiadvány

A Bookline az ország egyik legkedveltebb webáruháza, kínálatában több százezer könyv, zenei és filmes kiadvány található meg. A webáruház jelenleg hat üzletágat foglal magába: könyv, antikvár, e-könyv, idegen nyelvű könyv, zene és film. A Bookline a magyar mellett a szlovák és a román piacon is jelen van – összesen több mint 1 240 000 regisztrált felhasználójával a régió egyik legnagyobb online kereskedője. Budapest belvárosában az Astorián működő könyvesboltunk várja az olvasni szeretőket, mely egyben átvevőhelyként is működik.